Оферта No. 12558

216600 EUR ( 423626 BGN )

( 1900.00 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.София, кв.Студентски град

Община София Площ:114 кв.м. Чиста жил.площ:94 кв.м. Етаж:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12558
Предлагаме на Вашето внимание атрактивен апартамент, северно изложение в Резиденшъл Парк, Студентски град, София. Резиденшъл Парк е жилищен комплекс от затворен тип, който е създаден с цялостна концепция и с мисъл за семейството. Жилището се намира на първи етаж с жилищна площ от 94 кв.м и разполага с просторна дневна, спалня, баня с тоалетна и килер. Апартаментът е изцяло завършен и оборудван с луксозни електроуреди "AEG", врати Solid, отоплението е организирано посредством термопомпа, а топлата вода в жилището е осигурена чрез ТЕЦ. Имотът има луксозни общи части и осигурена охрана. Има възможност за закупуване на парко места както в подземен, така и във външен гараж. Ако това предложение Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на всичките Ви въпроси.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio