Оферта No. 12565

307 EUR ( 600 BGN )

( 3.61 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, 25 km от общ. център

Община Габрово Площ:85 кв.м. Чиста жил.площ:85 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:4 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12565
Предлаганият имот се намира в кв. Христо Ботев, в новопостроена жилищна сграда и представлява тристаен апартамент, разположен на втори етаж. Апартаментът съдържа: голяма, просторна всекидневна с кухня към нея и тераса /източно изложение/; две спални , също с тераса /източно изложение/; баня - тоалетна; тоалетна. Жилището е в отлично състояние, подовите настилки в коридора и кухнята са теракота, в останалите стаи - ламиниран паркет. Отоплението е решено с климатици.Към имотът има и две закрити парко места, които могат и те да се ползват при желание, но с допълнително заплащане.

При наемане на имотът се изискват две депозитни вноски.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio