Оферта No. 12572

307 EUR ( 600 BGN )

( 3.34 EUR / кв.м. )

продава: магазин, 25 km от общ. център

Община Габрово Площ:92 кв.м. Ползваема площ:92 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:3 Телефонни линии:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12572
Предложеният имот представлява МАГАЗИН за промишлени стоки, находящ се неделеч от търговска верега "КАУФЛАНД".

Намира се на партерният етаж от триетажна жилищна сграда и представлява еднопространствено помещение, което в момента е разделено с гипсокартон и съдържа: търговска зала, офис, склад и сервизно помещение.

Магазинът е в много добро състояние , с възможност за паркиране и извършване на товаро-разтоварна дйеност.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
оборудване, вход за зареждане, WC, климатик, паркинг

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio