Оферта No. 12576

478210 EUR ( 935283 BGN )

( 970.00 EUR / кв.м. )

продава: склад, гр.София,

Община София Площ:493 кв.м. Ползваема площ:350 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12576
Предлагаме за продажба складово помещение в София, в района на Горубляне, в близост до Цариградско шосе. Обектът се намира на изключително комуникативно и лесно достъпно място с възможност за маневриране на тежкотоварни автомобили. Помещението е с две лица: централен вход и товарна рампа; максимално делим и със собстено WC. Имотът е уникален с ъгловото си местоположение. Височината е 4,50м, под - шлайфан бетон. Подходящ е за склад, магазин, офис на спедиторска фирма. Ако това предложение Ви интересува, не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на Вашите въпроси.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, трифазен ток, офис, товарна рампа, WC, вход за зареждане, канализация, вода

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio