Оферта No. 12577

115247 EUR ( 225400 BGN )

( 1002.15 EUR / кв.м. )

продава: офис, гр.София,

Община София Площ:115 кв.м. Ползваема площ:88 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:5 Телефонни линии:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12577
Предлагаме за продажба офис помещение в София, в района на Горубляне, в близост до Цариградско шосе. Обектът се намира в административна сграда на изключително комуникативно и лесно достъпно място. Площта му е 115 кв.м. Предимство на помещението е, че би могло да се използва и за лекарски кабинет, лаборатория, тъй като е със статут на медицински център. Ако това предложение Ви интересува, не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на Вашите въпроси.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, административна сграда, WC, климатик, охрана

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio