Оферта No. 12580

102990 EUR ( 201428 BGN )

( 130.86 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:100 кв.м. Ползваема площ:199 кв.м. Земя:787 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12580
Предлагаме за продажба просторна къща в чертите на град Габрово. Имотът е слънчев, с целодневно слънцегреене, локално парно отопление на пелети, PVC дограма, дъбов паркет в стаите, гараж за големи автомобили под самата къща, складови помещения, трайни подобрения в двора - кът за почивка на закрито с барбекю и др. Къщата е на три нива. На първо ниво, са гаражите и котелни помещения. На основния етаж са обособени кухненски кът с трапезария и дневна в еднопространствено помещение, балкон, две спални, тоалетна и баня в отделни помещения. Вътрешно стълбище ни отвежда до третото ниво, където са обособени същите помещения. Имотът е подходящ за обитаване от две семейства или от едно многочленно. Къщата е подходяща и за отдаване под наем на почиващи в района туристи. Достъп по асфалтирана улица.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio