Оферта No. 12581

10226 EUR ( 20000 BGN )

( 2.73 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Златари

Община Габрово Площ:3746 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12581
Внимание!!! АТРАКТИВНА ЦЕНА! Предлагаме Ви за строителство имот, който се намира в кв.Златари, с достъп от асвалтов път, на едно от най-слънчевите места в района.Имотът представлява УПИ с площ от 1146 кв.м. , заедно с две земеделски земи до него, всичко това на площ от около 3746 кв.м. В имота има партиди за ток и вода и добре изградена канализация на уличната регулация.Ако искате да се радвате на тишина и спокойствие, а в същото време да сте на крачка от града, не пропускайте това предложение! Офертата е валидна до края на декември 2020 г!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
равнинен, вода, ток, регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio