Оферта No. 12595

26000 EUR ( 50851 BGN )

( 44.98 EUR / кв.м. )

продава: къща, 32 km от общ. център

Община Дряново Площ:760 кв.м. Ползваема площ:120 кв.м. Земя:578 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12595
Агенция "Регент" предлага за продажба много слънчев имот в близост до град Дряново, обл.Габрово. Селото, в което се намира е живописно, с прекрасни гледки и много забележителности, Застроената жилищна площ е 60 кв.м, разпределена на два етажа. Етаж първи се състои от спалня, кухня с трапезария, баня с тоалетна и избено помещение. Вътрешно стълбище отвежда до втория етаж, който е разпределен по следния начин - три спални и голяма тераса, разполага и с таванско помещение.Общата площ на имота е 760 кв.м., като в него има и няколко селскостопански постройки: хамбар - 20кв.м., навес -12кв.м., сая - 40кв.м., плевня - 30кв.м., стопанска сграда - 20кв.м.Достъпът до имота е по асфалтов път, има ток и вода. Чудесно място да се отървете от градското ежедневие. В селото живеят и много чуждестранни граждани.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio