Оферта No. 12612

74195 EUR ( 145111 BGN )

( 566.37 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Велико Търново,

Община Велико Търново Площ:131 кв.м. Чиста жил.площ:112 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12612
Агенция за недвижими имоти "Регент" предлага на Вашето внимание тристаен тухлен апартамент в новопостроен жилищен комплекс, находящ се в един от най-предпочитаните квартали на ВеликоТърново - жк.Бузлуджа. Състои се от входно антре, две спални, дневна с кухня и трапезария,две бани с тоалетни, три тераси и прилежащо избено помещение.Намира се на последен пети етаж. Сградата е газифицирана и ще бъде завършена по БДС. Към имота може да се закупи и гараж, който не е включен в цената.Възможно е и разсрочено плащане без доказване на доходи.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, необзаведен, газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio