Оферта No. 12615

35791 EUR ( 70000 BGN )

( 23.86 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:100 кв.м. Ползваема площ:200 кв.м. Земя:1500 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12615
Ново предложение!! Представяме на Вашето внимание двуетажна тухлена къща с прилежащ двор с отлично местоположение. Първи етаж на имота се състои от 100 кв. м. и включва дневна стая, спалня, баня с тоалетна и килер. Вторият етаж е мансарден и разполага с три спални, баня и тоалетна. Къщата се намира до новото околовръстно, кв. Чехлевци и е с прекрасна локация и открива красива гледка. В имотът има прекарани ел. и ВиК инсталации и трифазен ток. Къщата разполага и с приземен етаж, на който е разположена изба. Дворът е с площ 1500 кв.м. Ако това предложение Ви интересува, моля свържете се с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на Вашите въпроси.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio