Оферта No. 12619

29655 EUR ( 57999 BGN )

( 502.63 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:59 кв.м. Чиста жил.площ:59 кв.м. Етаж:13 Бр.етажи:14 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12619
Предлагаме на Вашето внимание уширена гарсониера с функция на двустаен апартамент в кв. Лъката, в близост до Спортна зала "Орловец", Била, XI -то ОУ и централната част на Габрово. Жилището е с южно изложение, в санирана сграда с два работещи асансьора, подменена дограма и интериорни врати. Разпределение: кухненски бокс с всекидневна, тераса; килер, баня с тоалетна, голяма спалня с тераса; прилежаща маза. Подходящ и за отдаване под наем.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio