Оферта No. 12633

14828 EUR ( 29001 BGN )

( 180.83 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Чарково

Община Габрово Площ:82 кв.м. Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12633
Предлагаме на Вашето внимание монолитен апартамент в с.Чарково, в близост до завод Максам-бившия Еловица. Жилището съдържа кухня с тераса,хол, две спални, баня - тоалетна и тераса с изглед към реката. Подовата настилка в стаите и в коридора е балатум, дограмата е подменена с ПВЦ, стените са латексово боядисани. Има прилежащо избено помещение с площ от10,06 кв. м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Георги Колев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Георги Колев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio