Оферта No. 12638

38347 EUR ( 74999 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Чиста жил.площ:78 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:3 Спални:2 Тераси:2
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12638
Предлагаме на Вашето внимание тристаен апартамент в идеалния център на града . Апартамента е с интересно архитектурно решение - с два входа /единият за свързване към всикидневната, а вторият към гостната. Жилището съдържа: южен вход - коридор, всекидневна - трапезария с кухненска ниша към нея и остъклена тераса, на която е монтирано котлето на локалното парно отопление; баня - тоалетна; в ляво от коридора, се намира източния вход, които в момента е обособен като килер, чрез който се достига до голям светъл вестибюл /с ъглови прозорци/, който разпределя за две спални.

Подовите настилки в стаите са дъбов паркет /изциклен и лакиран/; дограмата е двукатна дървена, много добре запазена поради наличието на външни ролетни щори.

Сградата е газифицирана, а е и възможно цялостно преустройство на жилището.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio