Оферта No. 12640

128 EUR ( 250 BGN )

( 2.13 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:60 кв.м. Чиста жил.площ:60 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:8 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12640
Предлагаме на Вашето внимание двустаен апартамент в кв. Голо Бърдо. Жилището се състои от коридор, хол с балкон, кухня, спалня, дрешник, баня с тоалетна. Апартаментът е в добро общо състояние. Има необходимите електроуреди. Изискват се два депозита. Отдава се дългосрочно.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio