Оферта No. 12646

77 EUR ( 151 BGN )

отдава: едностаен апартамент, гр.Севлиево,

Община Севлиево Чиста жил.площ:35 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:12 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12646
Регент отдава едностаен апартамент в гр. Севлиево. Жилището се намира в широк център. Рапределението му е следното антре, всекидневна , кухненски бокс, килер, баня и тоалетна в едно.Жилището е обзаведено и оборудвано с ел. уреди. Отдава се за дългосрочно ползване. При наемане се изискват 2 депозитни вноски /300 лв./
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio