Оферта No. 12649

332 EUR ( 649 BGN )

( 2.55 EUR / кв.м. )

отдава: помещение, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:130 кв.м. Ползваема площ:130 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12649
Предлагаме производствено помещение под наем, разположено на втори етаж от фабрична сграда, находяща се в централната градска част на Габрово. Представлява еднопространствено помещение и офис към него. Товаро - разтоварната дейност се осъществява от асансьор с товароносимост 2 тона. Подовата настилка е мозайка и шлайфан бетон; дограмата е подменена.

Има изградени съблекални, тоалетни клетки с душове, стая за отдих. Контролиран достъп /с карта за вхд/
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC, баня

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio