Оферта No. 12653

59000 EUR ( 115392 BGN )

( 531.53 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:111 кв.м. Чиста жил.площ:99 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12653
Предлагаме на Вашето внимание триспален апартамент в нова сграда с акт 16. Имотът е с жилищна площ 98.56 кв.м. и се състои от антре, кухня с трапезария и всекидневна в еднопространствено помещение, покрит балкон към него; две детски спални; родителска спалня с балкон; баня с тоалетна; голямо мокро помещение; складови ниши. Имотът е напълно обзаведен и оборудван и се продава с наличните движими вещи. От балконите се разкрива чудесна гледка към м-т Градище. Чудесен имот за многочленно семейство или за инвестиция.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, лукс, ТЕЦ, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio