Оферта No. 12654

129900 EUR ( 254058 BGN )

( 2129.51 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.София, кв.Лозенец

Община София Площ:61 кв.м. Чиста жил.площ:61 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:6 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12654
Жилището се намира на входа на Южен парк, в близост до Басейн Спартак, МОЛ Хемус и стадион Раковски.

В близост е метростанция Джеймс Баучер Европейски съюз на линия 2, и предстоящото откриване на 3 линия на метрото - спирката на бул. България.

Продава се с обзавеждането - мебели изцяло от масивно дърво, електроуреди и др. Отоплението е с конвектори АЕРЛЕК или на климатици. В спалнята има монтиран климатик Мицубищи. В кухнята има хладилник с фризер и пералня с горно подаване – всички електроуреди са в гаранция.

Работещ асансьор.

Площа е 61 кв.м със следното изложение - спалнята е североизток, хола е югозапад. Има 2 тераси, като тази на спалнята е остъклена с дограма Саламандър.

Има леки скосявания. Камината работи. Топлата вода е чрез проточен бойлер 30л. с три нагревателя. Понеже се намира в зелена зона, може да се кандидатства за получаване на талон за паркиране в зоната.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, обзаведен, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Красен Дойков

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio