Оферта No. 12657

118 EUR ( 231 BGN )

( 1.76 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Площ:67 кв.м. Чиста жил.площ:61 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:8 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12657
Предлагаме Ви да наемете слънчев и топъл апаратамент в кв.Бичкиня.Жилището е в чудесен и приветлив вид.Предлага се обзаведено и оборудвано във вида от снимките.Отоплението и охлаждането е решено посредством климатик.При наемане се изисква депозит. Наемната цена поради създалата се ситуация в страната през първите 6 месеца ще е 230 лв., а после 260 лв.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, климатик, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio