Оферта No. 12658

65000 EUR ( 127127 BGN )

( 471.01 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:138 кв.м. Чиста жил.площ:104 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12658
Предлаганият имот представлява тристаен апартамент, на 3-ти жилищен етаж от 4-ри етажна жилищна сграда, построена в кв. Радичевец върху собствена земя. Всеки един от собствениците притежава по 1/3 ид. част от земята, като тя реално е разпределена.

Апартаментът е след основен ремонт, като на всички външни стени е поставена вътрешна топлоизилация, подменена е дограмата, сменени са вътрешните и външната интериорни врати, ВиК и ЕЛ. инсталациите, стените и таваните са шпакловани и латексово боядисани, подовите настилки са теракота в коридора и кухненския бокс, ламинат в останалите стаи.

Разпределение на помещенията: коридор, голям светъл кухненски бокс с трапезария към него, хол-всекидневна, 3 спални, едната с тераса.

Двете спални и всекидневната са с южно изложение, а кухненският боск, трапезарията и другата спалня са със западно изложение.

Към имотът пренадлежат 2 избени помещения /едното с площ от 13,50 кв.м., второто - 4,40 кв.м./; таванска стая с площ 16,30 кв.м.

Освен това, всеки от собствениците има и по 1/3 ид.ч от допълнително таванско помещение, цялото с площ от 22,82 кв.м. и допълнително избено помещение, направено като механа, което се ползва от собствениците.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio