Оферта No. 12659

21986 EUR ( 43000 BGN )

( 385.72 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:57 кв.м. Чиста жил.площ:57 кв.м. Етаж:7 Бр.етажи:7 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12659
Предлагаме за продажба двустаен, панелен апартамент в кв. Трендафил 2. Жилището е с две тераси, ориентирани в посока североизток и югозапад, с панорамна гледка в двете посоки. Покривът е без течове - ремонтиран наскоро. Разпределението е коридор, баня с тоалетна, хол с тераса, спалня, кухня с тераса. Прилежаща маза. Отопление на твърдо гориво или електричество. Много добро състояние. Коментар по цената при сериозен интерес.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio