Оферта No. 12661

36456 EUR ( 71301 BGN )

( 588.00 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Площ:62 кв.м. Чиста жил.площ:55 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12661
Предлагаме за продажба двустайно жилище в гр. Севлиево в близост до НДК. Апартаментът се намира в сграда ново строителство, на трети жилищен етаж, източно изложение. Жилището разполага с кухня и всекидневна в общо помещение, една спалня, баня и тоалетна. Апартаментът е съвременно и изцяло обзаведен, а отоплението е посредством климатици. Продава се с цялото обзавеждане и оборудване. Ако това предложение Ви интересува, моля свържете се с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел.номер 0884 119 159. Той ще отговори на Вашите въпроси, ще Ви консултира професионално и ще организира оглед на имота.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, климатик, асансьор, с парко място, газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio