Оферта No. 12665

30167 EUR ( 59001 BGN )

( 251.39 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:66 кв.м. Ползваема площ:66 кв.м. Земя:120 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12665
Продава двуетажна сграда със смесено предназначение – първи етаж за офис или търговска дейност и втори етаж – жилищен. Сградата се намира в централната част на гр.Габрово. На първи етаж с директен достъп от тротоара е обособено еднопространствено помещение с площ 33 кв.м, със санитарен възел. Чрез външно стълбище се достига до втори етаж, там са разположени: антре, две стаи, кухненски бокс и баня-тоалетна. Дворното място е 120 кв.м, с обособена площадка от каменни плочи и навес-барбекю.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio