Оферта No. 12666

5113 EUR ( 10000 BGN )

( 1.13 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:4509 кв.м. Възможност за ползване::нива
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12666
Продава парцел с площ 4500 кв.м. във високата част на село Кметовци – слънчево и панорамно място. Имотът е със статут на земеделска земя – Нива. Граничи от двата края с жилищно строителство, което предполага по-лесната промяна на предназначението на имота за жилищни нужди. Токът и водата са на границата, имотът е с лице около 70м към път с асфалтова настилка. В имота е изградена плевня с площ около 30 кв.м с каменни стени и покрив от каменни плочи.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
равнинен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio