Оферта No. 12667

77 EUR ( 151 BGN )

отдава: магазин, ,

Община Севлиево Ползваема площ:15 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:2 Стаи:1 Телефонни линии:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12667
Отдава помещения под наем в сградата на Автогара Севлиево. Помещенията са с площ от 5 до 35 кв.м, на партерния етаж и едно с площ 170 кв.м на втори етаж, подходящи за търговска дейност, офис, фризьорски салон и др. Подови настилки с ламиниран паркет, стени с латексово боядисване, окачени тавани. Помещенията са с отделни електромери в добро състояние, след ремонт. Цени от 60 лв. до 250 лв с ДДС.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio