Оферта No. 12668

200000 EUR ( 391160 BGN )

( 411.52 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:486 кв.м. Ползваема площ:486 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:1 Телефонни линии:8 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12668
Продава помещения с обща застроена площ от 486 кв.м, находящи се на партерния етаж в жилищна сграда в района на „Колелото”. Обектът е със статут на Магазин за промишлени стоки, склад на едро и офиси. Имотът е с два вход/изхода и рампа за товаро-разтоварна дейност, много добра комуникативност и възможност за паркиране. Възможно е разделяне на два по-малки обекта с площ от по 243 кв.м. Имотът е подходящ за лекарски, зъболекарски кабинети, лаборатория, за офис, търговска и складова дейност или леко производство.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, паркинг, климатик, WC, вход за зареждане

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Добри Господинов

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio