Оферта No. 12671

104970 EUR ( 205300 BGN )

( 699.80 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:150 кв.м. Чиста жил.площ:150 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12671
Продава се луксозно обзаведен мансарден апартамент намиращ се в идеален център на град Габрово.

На първо ниво са разположени входно антре, кухня, просторен хол, спалня,баня и тоалетна с душ кабина,мокро помещение / килер/ , две тераси и самостоятелен санитарен възел. Посредтвом вътрешно стълбище се достига до второ ниво където се помещава втора спалня с тераса.

Отоплението е решено посредстовм локално парно и монтирано котле на газ.

Жилището е луксозно обзаведено и оборудвано.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
лукс, локално отопление, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio