Оферта No. 12679

194 EUR ( 379 BGN )

( 3.23 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:60 кв.м. Чиста жил.площ:60 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:8 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12679
Жилището се намира на комуникативно място - детска градина, хранителен магазин, спирка на обществени транспорт, медицински център, Тера мол и др. Състои се от кухня, спалня, хол, баня с тоалетна. Налични са всички необходими електроуреди. По желание стаята без мебели може да се организира като втора спалня или всекидневна. Изискват се две депозитни вноски. Отдава се дългосрочно.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, климатик, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio