Оферта No. 12682

21986 EUR ( 43000 BGN )

( 16.59 EUR / кв.м. )

продава: къща, 34 km от общ. център

Община Севлиево Площ:88 кв.м. Ползваема площ:176 кв.м. Земя:1325 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12682
Регент има удоволствието да представи на вниманието Ви просторна двуетажна къща с голям двор. Находяща се в с. Кормянско в тиха и спокойна улица. Достъпът до имота е по асфалтов път удобен за целогодишно ползване.

Къщата е двуетажна масивна, първи етаж се състои от коридор, две стаи и избено помещение. Втори етаж се състои от коридор, две стаи и склад. В двора има построени масивна двуетажна стопанска постройка с площ от 47,00 кв.м. и стопанска постройка от 24. кв.м. Дворното място е равно с правилна форма и има промишлена вода.

Имотът е в добро запазено състояние има нужда от довършителни ремонти.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio