Оферта No. 12683

35280 EUR ( 69001 BGN )

( 375.32 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:94 кв.м. Чиста жил.площ:94 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:7 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12683
Агенция за недвижими имоти "Регент" представя на Вашето внимание молитен апартамент, находящ се в централната част на гр.Габрово. В близост се намира всичко необходимо, като магазини, училище, парк, аптека, други. Жилището се намира на четвърти етаж и е с площ от 94 кв.м.

Разположението е следното: входно антре, килер, всекидневна с преход към спалня №1, тераса, малък коридор водещ до спалня №2 , санитарно помещение, кухня с трапезария и тераса. Отоплението е на ТЕЦ, дограмата е подменена, но жилището се нуждае от ремонт. Възможно е цялостно преустройство спрямо Вашите нужди.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, ТЕЦ

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio