Оферта No. 12691

37324 EUR ( 72998 BGN )

( 654.81 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:57 кв.м. Чиста жил.площ:57 кв.м. Етаж:7 Бр.етажи:8 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12691
Предлагаме на Вашето внимание напълно обновен, двустаен апартамент в кв. Трендафил 2 на гр. Габрово. Сградата, в която е ситуирано жилището е обновена по програма енергийна ефективност и се отличава с много ниски разходи за отопление (посредством ТЕЦ). Жилището се състои от коридор, хол с частично усвоена тераса, спалня, кухня с усвоена тераса, напълно обновена и оборудвана баня с тоалетна; прилежаща маза. Кухнята е оборудвана с шкафове, мивка със смесител, керамични котлони, готварска фурна, аспиратор. Окабеляване във всяка стая. Луксозно изпълнен. Готов за нанасяне на мебели по Ваш вкус. От жилището се разкрива красива гледка към Стара планина.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, лукс, интернет връзка

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio