Оферта No. 12692

38347 EUR ( 74999 BGN )

( 182.60 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:90 кв.м. Ползваема площ:92 кв.м. Земя:210 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12692
Предлагаме за продажба тухлена къща в кв."Падало", ул."Шейново"1, гр.Габрово. Постройката е двуетажна, но не е в добро състояние. Преимущество на предложението е, че разполага с ПУП за застрояване на смесена жилищна сграда с параметри на застрояване: начин на застрояване - средноетажно до 12м.; характер на застрояване - свързано; плътност на застрояване -70%; интензивност на застрояване/Кинт/ -2; необходима озеленена площ - 30%. Ако търсите подобен имот, моля, не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на въпросите Ви.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio