Оферта No. 12696

16873 EUR ( 33000 BGN )

( 28.12 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Площ:600 кв.м. Ползваема площ:45 кв.м. Земя:600 кв.м. Етаж:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12696
Предлагаме на Вашето внимание кокетна вила на Крушевски баир, в блозост до гр. Севлиево. Постройката е с площ 45 кв.м. и разполага с две спални, баня, тоалетна, килер и външно барбекю. От вилата се открива страхотна панорамна гледка, а прилежащият двор е с площ от 600 кв.м. Има външна чешма, овощни дръвчета и асмалък. Имотът е в добро състояние, разполага със септична яма. Ако това предложение представлява интерес за Вас, моля, свържете се с нашия брокер Цветомир Йовчев, който ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на въпросите Ви.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio