Оферта No. 12697

51130 EUR ( 100000 BGN )

( 300.76 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Площ:140 кв.м. Ползваема площ:140 кв.м. Земя:170 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12697
Предлагаме на Вашето внимание етаж от къща в близост до Централната част на тихо и спокойно място с прилежащ двор, сутерен - лятна кухня от 40 кв.м., мазе, гараж, геран и подготвена хидрофорна система. Имотът разполага с дневна с кухненски кът, две спални, баня и тоалетна, коридор. Подовата настилка е ламиниран паркет, а дограмата е PVC, подменена. Отоплението е организирано на газ, но помещенията разполагат и с климатици. Етажът е изцяло обзаведен с масивни мебели и оборудван с вградени електроуреди. Имотът има вътрешна изолация и е в отлично състояние. Ако това предложение представлява интерес за Вас, моля, свържете се с нашия брокер Цветомир Йовчев, който ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на въпросите Ви.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio