Оферта No. 12698

56243 EUR ( 110000 BGN )

( 781.15 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:72 кв.м. Чиста жил.площ:67 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:6 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12698
За нас е удоволствие да предложим на Вашето внимание един отличен имот - модерен югоизточен апартамент с площ 67 кв.м, разположен на четвърти етаж. Жилището е направено в съвременен стил, обединяващо просторна дневна с кухня, разполага с две тераси, подменвни ВиК и ел. инсталации, гипсокартон, PVC дограма, два климатика Mitsubishi. Апартаментът е обзаведен луксозно и оборудван с висок клас електроуреди Gorenje. Разполага с кът за мокро помещение, а банята е съвременна и оборудвана със структура за вграждане. Kъм имотът има и прилежащо мазе от 6 кв.м. Ако това предложение представлява интерес за Вас, моля, не се колебайте да се свържете с нашият брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на всичките Ви въпроси.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, интернет връзка, лукс, климатик, асансьор, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio