Оферта No. 12699

40904 EUR ( 80000 BGN )

( 204.52 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Сирмани

Община Габрово Площ:200 кв.м. Чиста жил.площ:200 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:6 Спални:4 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12699
Предлагаме на вашето внимание един мезонет, който се разпростира на пети и шести етаж с площ 200кв.м. На първо ниво са разположени кухня с всекидневна, гостна стая, спалня, баня с тоалетна, мокро помещение и две тераси. Вътрешно стълбище ни отвежда към второ ниво, което разполага с три спални, две тераси, баня с тоалетна. Мезонетът разполага с електрически котел на ток, алуминиева дограма, подова настилка – естествен паркет и гранитогрес, шпакловани стени с латекс, трифазен ток. Санитарните помещения са отремонтирани с фаянс и теракота и разполагат с вана. Ако това предложение представлява интерес за Вас, моля, не се колебайте да се свържете с нашият брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на всичките Ви въпроси.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, асансьор, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio