Оферта No. 12701

35000 EUR ( 68453 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Чиста жил.площ:83 кв.м. Етаж:3 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12701
Предлагаме на Вашето внимание тристаен монолитен апартамент с отлична локация в централната част на гр. Габрово. Жилището е разположено на трети етаж с квадратура от 83 кв.м. Апартаментът е със следното разположение: кухня, хол с тераса, санитарно помещение, килер и две спални, едната от които с тераса.Имота е с частично подменена дограма, а сградата разполага с асансьор и парко места. Жилището се нужде от осъвременяване, за да се превърне в мечтания дом.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio