Оферта No. 12702

20963 EUR ( 40999 BGN )

( 27.05 EUR / кв.м. )

продава: къща, 34 km от общ. център

Община Севлиево Земя:775 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12702
Регент предлага къща в с. Сенник. Поради близостта си с града това е една от най- предпочитаните локации. Достъпът до имота е по асфалтов път, удобен за целогодишно ползване. Къщата е в добро състояние след ремонт. Навсякъде е с ламиниран паркет и теракота, с вътрешна баня и тоалетна. Разполага с хидрофор, локално отоплителна система, климатик. Разпределението и е следното: антре, кухня, спалня, хол, баня и тоалетна в едно. В имота е започната допълваща постройка, с разрешение за строеж , подлежаща на довършване. Към недвижимия имот има Стопанска постройка на два етажа, гараж, навеси. Дворното място е равно, поддържано с овошки. Къщата се продава с обзавеждането.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведена, с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio