Оферта No. 12704

15339 EUR ( 30000 BGN )

продава: едностаен апартамент, гр.Севлиево, ЖК "Юг"

Община Севлиево Чиста жил.площ:40 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:8 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12704
Регент предлага атрактивен малък апартамент в южен комплекс. Локацията е твърде търсена в последно време, в близост са магазини, детска площадка, детска градина , южна промишлена зона, Апартамента е ситуиран на първи жилищен етаж от осем. Разпределението му е следното: коридор, кухня, спалня, баня и тоалетна в едно голяма тераса. Към имота има и прилежащо избено помещение. Изложението е южно поради, което апартамента е светъл и топъл. Жилището подлежи на ремонт с което всеки може да вложи своите вкус и желание.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio