Оферта No. 12706

360000 EUR ( 704088 BGN )

( 1894.74 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.София, кв.Център

Община София Площ:190 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12706
Имаме удоволствието да предложим на Вашето внимание атрактивен имот с топ локация в гр. София район Триадица ж.к Иван Вазов. Апартаментът се намира на бул.“Витоша“, първи етаж(трети жилищен) с площи от 190 кв.м. Разполага с просторна всекидневна с кухня, четири спални, две бани с тоалетни, три тераси и обособена сауна. Имотът е с блиндирана врата, алуминиева дограма, мраморен под, а сградата разполага с асансьор. В момента в апартамента има обособено студио от 40 кв.м с кухня и спалня в едно помещение, санитарен възел, а отоплението е посредством ТЕЦ. Към имота прилежи 1/3 идеална част от дворното мястоАко това предложение Ви интересува, моля, не се колебайте да се свържете с нашият брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на всичките Ви въпроси
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, климатик, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio