Оферта No. 12708

36302 EUR ( 70999 BGN )

( 116.35 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:74 кв.м. Ползваема площ:148 кв.м. Земя:312 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12708
Продава се етаж от къща, който попада в много тих и спокоен квартал, само на 5 минути от централната градска част. Имота предлага чудесна гледка, чист въздух и много слънце.

Жилището е 74 кв.м и представлява първи етаж от двуетажна постройка, заедно с една втора идеална част от поземления имот - 312 кв.м.

Разпределението е следното: предверие, входно антре, две спални, кухненски бокс с всекидневна, баня и тоалетна отделно и килер.

Положена е нова ВиК и ЕЛ. инсталация, нова ПВЦ дограма, външна и вътрешна изолация, подовите настилки са ламинат в спалните и всекиднвевната и теракот в кухненския бокс.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio