Оферта No. 12715

58000 EUR ( 113436 BGN )

продава: едностаен апартамент, град Варна,

Община Варна Етаж:7 Бр.етажи:7 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12715
Предлагаме на Вашето внимание двустаен апартамент в новопостроена сграда, въведена в експлоатация 2017 год. в гр. Варна, до парк Възраждане.

Жилето се намира на 7 етаж, от седеметажна жилищна сграда с асансьр, луксозно завършени общи части и вътрешен двор.

Апартаментът е с площ от 56,42 кв.м. и съдържа: коридор, просторна всекидневна с обособени кът за хране и кът за почивка, а къмтях прекрасна голяма панорамна тераса с изглед към парка; спалня, баня - тоалетна.

Жилището е завършено и напълно обзаведено през 2019 год. с всички необходими мебели и електроуреди , необходими за удобството на едно домакинство.

Имотът е със статут на ателие, но има изготвена експертиза, за използване като жилище.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, интернет връзка, лукс

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Бойка Цанкова

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio