Оферта No. 12716

35535 EUR ( 69499 BGN )

( 538.41 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:66 кв.м. Чиста жил.площ:66 кв.м. Етаж:13 Бр.етажи:13 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12716
Предлагаме за продажба двустаен апартамент в близост до Кауфланд и XI - то СОУ. Намира се на последен етаж, с отлично изложение и панорама. Жилището е основно ремонтирано и напълно обзаведено. Състои се от коридор, родителска спалня с преход към мъничка детска спалня, всекидневна, кухненски бокс, мокро помещение, баня и тоалетна в отделни помещения. От жилището се излиза на огромна панорамна тераса. Имотът е подходящ и за отдаване под наем. За оглед Красен Дойков 0887 60 23 24
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, климатик, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio