Оферта No. 12717

46000 EUR ( 89967 BGN )

( 30.67 EUR / кв.м. )

продава: къща, 14 km от общ. център

Община Габрово Площ:110 кв.м. Ползваема площ:220 кв.м. Земя:1500 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12717
Предлагаме на Вашето внимание двуетажна къща на 15 мин. с автомобил от центъра на гр. Габрово. Къщата е построена през 90-те години. Монолитна и с хубава гледка. състои се от антре, кухня, всекидневна, баня с тоалетна, тераса и зимна градина на първото ниво. Вътрешно стълбище ни отвежда до втория етаж, където са обособени три спални, две от които са с балкони; има възможност за обособяване на санитарен възел и на второто ниво. под къщата има голяма, суха маза. Дворът е равен, с площ 1500 кв.м. и в него са построени стопанска постройка и навес за почивка на открито. Имотът е с директен достъп от асфалтирана улица. Заповядайте на оглед 0887 60 23 24.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio