Оферта No. 12718

6136 EUR ( 12001 BGN )

( 38.59 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Радичевец

Община Габрово Площ:159 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12718
Предлагаме за продажба Поземлен имот в близост до ТОХ Габрово, граничещ на две улици; ток, вода и канал на границата на имота. Имотът е с изготвен план на застрояване за Заведение за Обществено обслужване. Примерно застрояване - 2 ет. по 100 кв.м. Плътност на застрояване 60%; Кинт 1.2; Озеленяване 40 %; Височина до 10 м. Имотът е подходящ за жилищно строителство. За оглед 0887 60 23 24
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, виза за проектиране, ток, вода, канализация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio