Оферта No. 12719

85000 EUR ( 166243 BGN )

( 283.33 EUR / кв.м. )

продава: къща,

Община Велико Търново Ползваема площ:245 кв.м. Земя:300 кв.м. Етаж:2
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12719
Предлагаме за продажба двуетажна къща с гараж, изба, сутерен и вътрешно стълбище. Първият етаж от имота е обособен като търговска част и е разделен на два магазина. Вторият етаж представлява жилищна площ и разполага с кухня с дневна, спалня с две тераси, баня и тоалетна в отделни помещения. Има и мансарден етаж, който разполага със спалня с тераса и баня с тоалетна. Имотът е оборудван с PVC дограма, газово отопление, трифазен ток, гипсокартон, а подовата настилка е ламиниран паркет. Ако това предложение Ви интересува, моля, не се колебайте да се свържете с нашият брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на всичките Ви въпроси.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio