Оферта No. 12720

45000 EUR ( 88011 BGN )

( 151.01 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, ,

Община Велико Търново Площ:298 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:2 Спални:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12720
Предлагаме на Вашето внимание просторен апартамент с РЗП 298 кв.м , за продажба в гр. Горна Оряховица. Имотът разполага с два етажа, сутерен, гараж и идеална част от таванско помещение. На първо ниво се намира дневна, спалня и баня с тоалетна. Вътрешно стълбище ни отвежда на второ ниво, което разполага с три спални, три тераси и баня с тоалетна. Разгърнатата застроена площ е 200 кв.м. Помещенията са с PVC дограма, прекарани ВиК и ел. инсталации, покривът е плоча и керемиди. Ако това предложение Ви интересува, моля, не се колебайте да се свържете с нашият брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на всичките Ви въпроси

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio