Оферта No. 12721

250000 EUR ( 488950 BGN )

( 263.16 EUR / кв.м. )

продава: къща, 3 km от общ. център

Община Габрово Площ:150 кв.м. Ползваема площ:280 кв.м. Земя:950 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12721
Предлагаме на Вашето внимание новопостроена къща в с.Борики. Имотът е ориентиран в южна посока, с целодневно слънцегреене, невероятна панорамна гледка към Стара планина и изключително лесен достъп от основна улица. Дворът е с площ 950 кв.м., с изградена поливна система и биохимична септична яма с ензими. Къщата е с 10 см. външна изолация, вътрешна изолация и дограма от висок клас с трислоен стъклопакет "четири сезона". Разпределена е както следва:

Ниво 1: гараж с автоматична врата, складово помещение, изба, мокро помещение със зона за гладене на дрехи

Ниво 2: просторна всекидневна с трапезария и кухненски кът; спалня с дрешник и просторен санитарен възл (баня с тоалетна); втори дрешник; тоалетна; тераса тип "зимна градина" с автоматичен ветробран

Ниво 3: родителска спалня с дрешник и санитарен възел (баня с тоалетна); детска спалня със санитарен възел (баня с тоалетна).

Поради южното изложение и изключително добрата изолация на имота, отоплението е решено посредством климатик, вградена суха камина и конвекторни радиатори в санитарните възли.

Имотът се продава с наличното обзавеждане и оборудване, без лични вещи, картини и сувенири.

Заповядайте на оглед на този изключителен имот. За повече информация се обърнете към брокера, обслужващ имота: Красен Дойков 0887 60 23 24.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio