Оферта No. 12724

575 EUR ( 1125 BGN )

( 1.28 EUR / кв.м. )

отдава: склад, гр.Габрово, кв.Северна индустриална зона

Община Габрово Площ:450 кв.м. Ползваема площ:450 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:2 Телефонни линии:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12724
Отдава под наем част от сграда със самостоятелен достъп, подходяща за складова или производствена дейност. Сградата се намира в северна индустриална зона на гр.Габрово, с отлична транспортна достъпност и комуникативност. Обособени са работни и складови помещения, офис, санитарни възли.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
телефон, вода, канализация, вход за зареждане, WC, товарна рампа, офис, трифазен ток, СОТ

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio