Оферта No. 12725

6289 EUR ( 12300 BGN )

( 5.57 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 14 km от общ. център

Община Габрово Площ:1130 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12725
Предлагаме на Вашето внимание парцел за продажба с площ от 1130 кв.м. в с. Драгановци. Мястото е равнинно и е електрифицирано, водоснабдено, оградено и разполага с УПИ и мръсен канал. Имотът е с прекрасна гледка към Витите скали, намира се в близост до гр. Севлиево и е изключително подходящ за еднофамилна къща. Ако търсите подобен имот, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще организира оглед, ще Ви консултира професионално и ще отговори на въпросите Ви.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, равнинен, вода, ток, регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio